vineri, 3 aprilie 2009

A se lua seama

De cate ori ti se intampla ceva rau, intreaba-te unde ai gresit.

3 comentarii:

  1. E frumos ceea ce vrei sa faci in acest blog. Ma bucur pentru tine. FELICITARI!Noi am cam pierdut legatura...Dumnezeu stie de ce... Uneori nu vedem ceea ce este evident. Sau poate nu am invatat ca lucrurile care stralucesc prea tare iti pot rani ochii daca nu iti pui protectie... si as fi vrut sa ti spun ca atunci cand folosesti negatia faci un lucru gresit. De ce? Pentru ca noi oamenii suntem construiti dupa un sistem care anuleaza din start negatia. Deci titlu acestui mic articol(?)suna cam asa A...se uita.Si stiu ca tu ai vrut cu totul alceva sa transmiti.In loc de A NU SE UITA spune intotdeauna DE TINUT MINTE sau gaseste orice care tine de o afirmatie si exclude intotdeauna negatia.
    Acum sa-ti spun ce fac eu atunci cand mi se intampla ceva rau. Multumesc lui Dumnezeu ca ma iubeste atat de mult incat ma opreste la timp. Altfel ar fi fost mai rau. As mai privi o data in jurul meu, as evalua pierderile, le-as strange pe toate intr un sac menajer (metaforic vorbind)si as scapa de ele.Si m-as simti cea mai iubita persoana din lume pentru ca am fost oprita la timp. Draga Ada, fiecare om greseste (mai mult sau mai putin, dar o face). Greselile sunt farmecul vietii, sunt sagetile care ne indruma spre o cale mai dreapta. Capul SUS draguta Ada. Soarele este intotdeauna pe cer, chiar daca este acoperit de nori uneori. Pastreaza in suflet caldura lui si vei vedea ca intodeauna cand o usa se inchide... o alta se deschide. Daca mai sunt si altii implicati in ceea ce ai facut gresit atunci sa stii sigur ca este o lectie de viata si pentru ei ca si pentru tine. CAPUL SUS si ZAMBESTE. Nu stii tu ca zambetul risipeste orice nor. Continua sa scrii cu sufletul si daca tu esti multumita , asta conteaza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pt sugestii si pt incurajari. Din comentariul tau reiese ca ne cunoastem. As asprecia daca mi-ai spune numele si niste date de contact pt a lua legatura.

    RăspundețiȘtergere

Despre mine

Bucuresti, Romania
Sunt unii care considera ca sunt atat de multe de zis despre mine incat as putea scrie un roman. Eu prefer sa extrag esenta din tulpina vietii. Copilaria mi-am petrecut-o citind si pictand. De mica mi-a placut arta. Dupa multe puseuri adolescentine, am absolvit cursurile liceului de arta din Bacau, la sectia de grafica a profesorului Marciuc, om de caracter si artist incontestabil. Anul 2000 m-a gasit in focurile examenului de admitere la facultatea de litere. Urma sa imi dezvolt a doua pasiune: literatura. Dezamagirile asternute de-a lungul a 4 ani de studiu m-au colpesit intr-atat incat am hotarat sa imi indrept pasii spre capitala. In octombrie 2006 savuram privilegiul de a studia cu directori la mari agentii de publicitate din Bucuresti care mi-au deschis mintea si noi perspective. Am terminat, astfel si masteratul in campanii de comunicare. Acum fac ceea ce am invatat: scriu. Sunt practicanta reiki si, totodata, studenta la psihologie. Consider ca un adevarat terapeut nu se limiteaza doar la studiul psihicului uman, ci trece spre ceea ce e dincolo de el.